Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

Μετά τον επιτυχημένο πρώτο αγώνα δεξιοτεχνίας στην παραλία του Σταυρού στο Ακρωτήρι, δεν θα μπορούσε παρά να υπήρχε και η ανάλογη συνέχεια. Η Α.Λ.Α. Χανίων διοργανώνει την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 και ώρα 10:30 το πρωί, αγώνα Δεξιοτεχνίας στο Καστέλι Κισσάμου. Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία "Φανοβαφές by Themis body car shop". Τα αυτοκίνητα που θα γίνουν δεκτά στον αγώνα είναι τα παρακάτω:

Επιβατικά:
- Κλάση ΕΑ. Αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2.40 μ.
- Κλάση ΕΒ. Αυτοκίνητα με μεταξόνιο πάνω από 2.40 μ. έως 2.50 μ.
- Κλάση ΕΓ. Αυτοκίνητα με μεταξόνιο πάνω από 2.50 μ. 

Φορτηγά:
- Κλάση Δ. Αυτοκίνητα με μεταξόνιο μέχρι 2.65 μ. 

Αγωνιστικά:
- Κλάση ΑΑ. Αυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2.40 μ.
- Κλάση ΑΒ. Αυτοκίνητα με μεταξόνιο πάνω από 2.40 μ. έως 2.50 μ.
- Κλάση ΑΓ. Αυτοκίνητα με μεταξόνιο πάνω από 2.50 μ.

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα πρέπει να τονιστεί ότι οι συμμετοχές θα γίνουν δεκτές εάν έχουν δηλωθεί έως και την ημέρα έναρξης του αγώνα και ώρα 10:00 και όχι αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: