Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

AΠΟΨΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ

Ήλθε η ώρα για πρώτη φορά να εμπιστευθούμε τους πολίτες της Κισάμου;
Έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα μια συζήτηση για τη δυνατότητα κατάρτισης ενός  διευρυμένου συνδυασμού στην Κίσαμο. Οι περισσότεροι πολίτες συμφωνούν στην αναγκαιότητα μιας τέτοιας προσπάθειας και επικροτούν τις πρωτοβουλίες.
Όμως μέρος των υποψηφίων δημάρχων διαφωνούν στον τρόπο επιλογής του επικεφαλής.
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Κισάμου έχει καταθέσει από την πρώτη στιγμή την παρακάτω πρόταση:
Για την συνεργασία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων προϋπόθεση είναι, να συμφωνήσουν:
1.    Στο πολιτικό πλαίσιο της συνεργασίας (αρχές της νέας κίνησης).
2.    Στην προγραμματική σύγκλιση (συμφωνία στο πρόγραμμα).
3.    Στην επιλογή του υποψήφιου δημάρχου από τους πολίτες.
Μια συγκεκριμένη ημερομηνία θα κληθούν όλοι οι πολίτες που στηρίζουν μια τέτοια προσπάθεια  να επιλέξουν τον υποψήφιο δήμαρχο.
Είναι μια διαδικασία απλή, δημοκρατική και δίνουμε το δικαίωμα στην κοινωνία και στους δημότες να επιλέξουν τον επικεφαλή και όχι τα κομματικά γραφεία των 5 ή 10 ατόμων.      
Με εκτίμηση
Κουνελάκης Στέλιος
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: