Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

Διαβάστε τι είπε ο κ. Λοβέρδος σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή Χανίων κ. Σκουλάκη για τη διοικητική αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του ΙΚΑ!  
"Η διοίκηση του Ιδρύματος επανεξετάζει τη λειτουργία όλων των μονάδων σε σχέση με τα πληθυσμιακά στοιχεία ανά γεωγραφική περιοχή, το φόρτο εργασιών και συναλλαγής των μονάδων, το χρόνο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και εργοδοτών καθώς και τα αιτήματα των μονάδων/φορέων για σύσταση/αναβάθμιση των μονάδων του Ιδρύματος."
Τώρα θα πρέπει να ανησυχούμε εμείς ή μας έχει καλύψει η απάντηση του υπουργού;
Δυστυχώς αντί να δημιουργήσουμε ένα ΙΚΑ που θα ανταποκρίνεται στα σημερινά πληθυσμιακά και ασφαλιστικά δεδομένα και θα απεγκλωβίσει τους χιλιάδες ασφαλισμένους, πάμε να  κλείσουμε λουπά-λουπά το δικό μας, και να φτιάξουμε ένα
νέο υποκατάστημα στα Χανιά !! 
 Αυτός πρέπει να είναι ο "αγώνας μας", και απορώ που βρίσκουν κάποιοι το κουράγιο να αγωνίζονται για όλα τα …..κουραφέξαλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: