Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΜΠΑΧΑΛΟ

Για άλλη μια φορά τα έκαναν μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ με τη διαδικασία της απονομής του χρίσματος. Ψάχνουν λέει από χθες, να πιστοποιήσουν τα ονόματα που πρότειναν τους υποψήφιους και για αυτό έχει αρχίσει ένας  τηλεφωνικός μαραθώνιος.... αν ο τάδε που πρότεινε τον «αρεστό» είναι ....στα καλά του, είναι πρασινόφιλο, είναι φερέγγυος και τα γνωστά κόλπα της πράσινης ..μπανανόφλουδας!!!
Η αξιοπιστία του επιχειρήματος έχει τιναχτεί στον αέρα, που ακόμα και ντόπια στελέχη, διατυμπανίζουν πόσο πρόχειρα "έστησαν" την όλη διαδικασία.
Η κατάσταση μοιάζει σαν και τότε που ζητούσαν να πάρουν γραμματείς, και τελικά έπαιρναν απο την πίσω πόρτα τους πολύ κολλητούς! Μήπως τελικά γίνει το ίδιο και τώρα; Μήπως τελικά δοθεί το χρίσμα και η υποψηφιότητα στους αρεστούς και όλα αυτά ήταν προς το θεαθήναι;
Το πρόβλημα υπάρχει και θα φανεί και στην περιοχή μας ...να θυμάστε, θα πάρει το χρίσμα άλλος και οχι αυτός που πρότειναν τα τοπικά στελέχη και ....οι φίλοι!!! Δευτέρα …Τρίτη κοντά είναι……..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: