Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ

Τους πρότειναν και δεν αυτοπροτάθηκαν οι δυο ντόπιοι υποψήφιοι, στην νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Μυλωνάκης και Χαρτζουλάκης προτάθηκαν από μέλη του ΠΑΣΟΚ για να πάρουν το κομματικό χρίσμα στον νέο Καλλικρατικό δήμο μας. Άξιοι και οι δυο υποψήφιοι, αλλά.... 

Φάνηκε καθαρά πλέον ότι δεν υπάρχουν κομματικοί ηγέτες .....  ακόμα και σε ένα κόμμα που βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στην εξουσία, θα φανεί και αργότερα όταν με το καλό θα ανακοινώσει η δήμαρχος Κισάμου κ. Σκουλάκη, αλλά και ο δεξιός υποψήφιος της περιοχής, το διευρυμένο και ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο τους!!!
Το μόνο λυπηρό στην ιστορία, είναι να μην λυσσάξουν τα κομματόσκυλα…. μιας και όπως φαίνεται χάνουν έδαφος αλλά και .....το έδαφος κάτω απο τα πόδια τους !! 
Άραγε το κυβερνών κόμμα έχει να αντιπροτείνει άξιους κομματικούς …. υποψήφιους! Μπαααααα !!!!
Φτάσαμε επιτέλους στο τέλος της κομματοποίησης;
-Ίσως και ελπίζω σιγά-σιγά να καταλάβουν και οι πολίτες ότι ..... κομματικές επιλογές χρόνια τώρα μας ταλανίζουν και μας οπισθοδρομούν …. Άντε και σε ανώτερα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μονο χαρτζουλακης .....δαγκωτο

Ανώνυμος είπε...

Άλλο πρόταση και άλλο 5η φάλαγγα, όπως, άλλο δημοσιγραφία και άλλο κουτσομπολιό.Διαφορές τεράστιες αρκεί να μπορείς να τις δεις. Αλλά,
το κομματικό άγχος που υπο-κρύπτεις, νομίζοντας επιμελώς,δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχχα Κομματικό άγχος ναι..... ανώνυμε!!! Μην εκδηλώνεσαι όμως σε παρακαλώ!!! Όσο για την δημοσιογραφία την αφήνω στα ξεφτέρια ...εμείς είμαστε του κου-κους!!!
Χαχαχαχα και είδα ένα έργο χθες το βράδυ για την 5η φάλαγγα αλλά ήταν με εξωγήινους ..σαν και σένα ούφο!
sadentrepese

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ποιός στη χάρη μας, με τόσους σωτήρες. Ολούθε τε πανταχώθεν....