Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Η ΔΗΛΩΣΗ

«Πρόκειται σαφώς για ένα επικίνδυνο, ατελές και περιθωριοποιημένο τμήμα του ΒΟΑΚ, στο οποίο απαιτούμε προτεραιότητα σε άμεσες βελτιώσεις. Στα πλαίσια αυτά μετά από μια καλή συνεργασία με την ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ, πέρα των έργων στην περιοχή των Νοπηγίων αναμένουμε άμεσα την κατασκευή έργων βελτίωσης της κυκλοφορίας στο ύψος του Δραπανιά, ώστε να δοθεί μια άμεση και ικανοποιητική λύση στην άκρως επικίνδυνη σήμερα είσοδο - έξοδο των οχημάτων στο σημείο αυτό. Η ολοκλήρωση των παράλληλων δρόμων και η παράκαμψη Κισάμου με τον κόμβο Κουρφαλώνα πρέπει για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αποτελούν έργα πρώτης προτεραιότητας», ανέφερε ο κ. Μυλωνάκης.
Αυτή η δήλωση έχει γίνει πάνω από 20 φορές και πολύ σωστά και τώρα από τον δήμαρχο Μυθήμνης.....αλλά όπως είναι σύνηθες οι ίδιοι πάντα τα λένε και οι ίδιοι πάντα τα ακούνε.
Αυτά τα αυτιά των ντόπιων βουλευτάδων θα πρέπει να έχουν πάθει "....ωτίτιδα" από τις τόσες φορές που τα  έχουν ακούσει.
30 χρόνια έχει ο ΒΟΑΚ που φτιάχνεται και εκσυγχρονίζεται και μεις ακόμα δεν έχουμε διαχωριστική γραμμή ... μετά ζητούμε κόμβους. Φανταστείτε τι "γραμμένους" μας έχουν που προτεραιότητα είχε ο κόμβος στο Μελισουργιό (περνούν 15-20 αυτοκίνητα την ημέρα) από τον κόμβο στα Νοπήγεια ή των Καλουδιανών που κάθε καλοκαίρι περνούν πάνω από 2000 αυτοκίνητα την ημέρα!
Του χρόνου πάλι η ίδια δήλωση θα ακούσει ο βολευτής, αλλά πάλι θα του φανεί παράξενη μιας και ως τότε θα έχει ξεχάσει ότι του ξαναείπαν!!
Μετά κλαίμε ομαδικά τα παιδιά μας επειδή κάποιοι 30 χρόνια τώρα έμαθαν να δίνουν μόνο υποσχέσεις. Βρε ουστ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: