Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ;

Η ψηφοφορία για τον "Ποιο θεωρείτε κατάλληλο για δήμαρχο στους τρεις όμορους δήμους μας" έχει δημιουργήσει ..... πατατράκ σε μερικούς ! Φυσικά χαίρομαι που διαβάζουν το μπλοκ μου αρκετοί αλλά από την άλλη στεναχωριέμαι που δεν καταλαβαίνουν .... τα απλά πράγματα.
Και τα απλά πράγματα λένε ότι ... αν η πολιτεία αποφασίσει, η επαρχία Κισάμου να γίνει ένας δήμος ...αν αποφασίσει να γίνουν Κίσαμος και Σέλινο ένας δήμος ...αν πάλι δεν κάνει τίποτα και παραμείνουμε το ''δημάκι'' ... οι υποψήφιοι που δήλωσαν ως και σήμερα ότι ενδιαφέρονται ...θα αλλάξουν, θα αποσυρθούν ;
Αν λοιπόν κάποιοι "κωλώσουν" και αιτία είναι το μέγεθος του νέου δήμου έ τότε καλύτερα να αποσυρθούν νωρίς!!
Εμείς έχουμε 4-5 ανθρώπους που δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν για το καλό του τόπου, και μπράβο τους, πριν ακόμα ανακοινωθούν τα όρια των νέων δήμων και πιστεύω ότι θα πάνε την "δουλειά" ως το τέλος!! Αρκεί βέβαια να μην προκύψει στην πορεία κάποιος εν ενεργεία ή μη βουλευτής, και υπάρξουν οι γνωστές...απειλές!!!.
 Ακούγονται πολλά ονόματα...αλλά ποιος μπορεί να τα γράψει, όταν οι περισσότερες πληροφορίες είναι ράδιο αρβύλα; Φυσικά θα περιμένουμε, ιδιαίτερα να δούμε και ποιοι θα πάρουν το επίσημο κομματικό   ..... χρίσμα !
Έως τότε όμως  4 θαρραλέοι συνεχίζουν να είναι υποψήφιοι, μιας και το ανακοίνωσαν ...ενώ κάποιοι άλλοι έμαθαν καλά .....στο κρυφτούλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: