Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΟΝΤΟΠΥΡΑΚΗΣ

Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο τέως πρόεδρος της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Μανώλης Κοντοπυράκης, υπερασπιζόμενος τα στοιχεία που έστελνε η ΕΣΥΕ επί των ημερών του στην Ευρώπη.
Σε συνέντευξή του στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”, από τη Νέα Υόρκη όπου διαμένει πλέον, ο κ. Κοντοπυράκης επιμένει στην αρχική του άποψη, για αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος κατηγορώντας τη νέα κυβέρνηση, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΪ.
Ο κ. Κοντοπυράκης επιμένει στην δική του εκδοχή ότι τα αναθεωρημένα στοιχεία με το έλλειμμα στο 12,7% ήταν προϊόν πολιτικής απόφασης του ΠΑΣΟΚ, ενώ στρέφει τα βέλη του και κατά του Γιώργου Αλογοσκούφη λέγοντας ότι η πρωτοβουλία για την απογραφή αποδείχτηκε λάθος.
Η πρώτη σύγκρουση Κοντοπυράκη – Παπακωνσταντίνου παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του ΣΚΑΪ. Ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας επανέρχεται και δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ότι «η φράση του υπουργού στην εκπομπή αυτή ήταν μια μπούρδα. Είναι ότι πιο ανήθικο μπορεί να λεχθεί. Με αποκάλεσε ψεύτη ο ψεύτης».
Επίσης, ο τέως πρόεδρος της ΕΣΥΕ εκφράζει την πικρία του, γιατί δεν καλύφθηκε ούτε από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών της ΝΔ, ούτε από τη Ρηγίλλης, ενώ δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για την οικονομία.
http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: