Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΒΟΑΚ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΣ

Σοβαρό ατύχημα είχαμε χθες το βράδυ μέσα στην πόλη της Κισάμου με θύμα ξανά ένα νέο παιδί 19 χρονών.Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή και βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων. Δυστυχώς ο φόρος αίματος που πληρώνουμε δεν έχει τελειωμό. Το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη, είχαμε 2 θανατηφόρα ατυχήματα και την τελευταία βδομάδα 4 νεκρούς όλοι νέοι άνθρωποι.Κάθε μέρα είναι μέρα πένθους για την Κρήτη.Φτάνει πια!!
Εμείς βέβαια ακόμα περιμένουμε τον κ.Ρέππα να εξαγγείλει ..... τι θα κάνουνε με αυτό το ανθρωποφάγο οδικό δίκτυο μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ευθήνη εχει φυσικά και η αστυνομία μας...βλέπει αυτά τα χάλια , κ δεν κάνει ουδε μία κίνηση να ηρεμήσει την νεολαία που η οικογένεια κ το νευρο της ηλικιας αδυναμεί να συγκρατήσει... πραγματικά κρίμα ... βεβαια ειχε την ετοιμότητα να παει για παρατηρηση όταν για 5-10 λεπτά οι ανθρωποι του ηχου για το καρναβάλι εκαναν προβα τα ηχεια...μην ξυπνησουν οι Κισαμίτες, απ’τον υπνο του δικαίου...