Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ως ευκαιρία για να αλλάξουν πολλά πράγματα στη χώρα, χαρακτήρισε την οικονομική κρίση ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρος Αρναουτάκης. Στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά για την επέτειο της επανάστασης του Ακρωτηρίου το 1897, ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό που υπάρχει για την εκτέλεση έργων υποδομής στην Κρήτη, ανακοινώνοντας ότι στις αρχές Μαρτίου θα επισκεφθεί την Κρήτη ο υπουργός υποδομών Δημήτρης Ρέππας προκειμένου να κάνει ανακοινώσεις για τη δρομολόγηση σειράς έργων υποδομών στο νησί. Σύμφωνα με τον κ. Αρναουτάκη, στόχος είναι μεγάλα έργα στην Κρήτη, να συμπεριληφθούν τόσο στο περιφερειακό πρόγραμμα, όσο και στα τομεακά προγράμματα των υπουργείων.

Όταν υπήρχε χρήμα δεν κάναμε έργα και τώρα που δεν υπάρχει μια μας μπαλαμουτιάζουν κανονικότατα. Αλλά μιας και το λέτε εσείς κ. υπουργέ Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (γεμίζει το στόμα σου με τον τίτλο) εμπρός λοιπόν!
Το πρώτο έργο που θα μπορούσατε να κάνατε θα ήταν να απαγορεύσετε σε κάποιο καράβι άγονης γραμμής να καίει άσκοπα ...τα λεφτά μας παρκάροντας στο μέσον της Κρήτης εν μέσω οικονομικής κρίσης !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: