Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 20χρονης φοιτήτριας Νοσηλευτικής Αγγελικής Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί από το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης. Άκαρπες παρέμεναν μέχρι και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό 20χρονης φοιτήτριας. Η 20χρονη αγνοείται από όταν έφυγε από το σπίτι της . Στις 8 προχθές το πρωί το κορίτσι φέρεται να τηλεφώνησε σε φίλο της στην Επισκοπή, του είπε ότι θα κατέβει από την Ασή Γωνιά στο φαρμακείο για κάποια δουλειά και του ζήτησε να βρεθούν στις 10.
Στις 9 το πρωί, και επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. της η 20χρονη λέγοντας στην οικογένεια της ότι θα μεταβεί στην Επισκοπή και δεν θα καθυστερήσει να επιστρέψει. Στο προκαθορισμένο ραντεβού με τον φίλο της δεν πήγε ποτέ γι’ αυτό και εκείνος τηλεφώνησε στο σπίτι της αναζητώντας την. Από ‘κει και μετά, κι ενώ η ώρα είχε φτάσει περίπου 11, άρχισε η αναζήτηση της. Το αυτοκίνητο της κοπέλας, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες ποτέ δεν έφτασε στο φαρμακείο, εντοπίστηκε κοντά στη Γέφυρα Πετρέ με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της και τα κλειδιά στο διακόπτη. Το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής κοπέλας με βάση την απάντηση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, εντοπίστηκε στις 11.15 της πέμπτης και προερχόταν από την κεραία της Σκλόπας Χανίων, που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα βρισκόταν η κοπέλα στην περιοχή του Ρεθύμνου. Η κοπέλα έχει ύψος περίπου 1,80 μ., είναι αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και μπότες. Σύμφωνα με τους γονείς της και τα πέντε αδέλφια της, η 20χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε κάποια προσωπικά προβλήματα. Οι γονείς της απευθύνουν εκ νέου έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την τύχη της κοπέλας, να ενημερώσει την Αστυνομία στους κατά τόπους νομούς της Κρήτης. http://ixnos1.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: