Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Σκορδυλάκη Αικατερίνη 393
Μαρκουλάκης Γεώργιος 390
Γεωργιάδου Νίκη 342
Κουκλάκης Γεώργιος 319
Γλεντζάκης Ιωάννης 306
Κασσελάκης Ιωάννης 305
Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ 291
Σχοινοπλοκάκης Γεώργιος 253
Δραμηλάρης Γεώργιος 227
Σπανουδάκης  Ιωάννης 209
Μανουσάκη Ανθούλα 199
Σταματάκη Αικατερίνη 195
Μπικάκη Αικατερίνη 184
Φυντριλάκη Χρυσή 162
Ζαχαριουδάκης Κυριάκος 157
Ρουσάκης Κωνσταντίνος  151
Γαλάνης Γεώργιος 143
Καρτάκης Νικόλαος 139
Μαρακάκης Γεώργιος 126
Βροντάκης Αντρέας 119
Μανούσακας Ιωάννης 113
Λουφαρδάκη-Τραχαλάκη Κυριακή 104
Και η δήλωση του Μιχάλη Θεοδωρογλάκη
"Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συμπολίτες μου μελή της ΝΔ που με τίμησαν για μια ακόμη φορά με την ψήφο τους στις διαδικασίες εκλογών οργάνων και συνέδρων της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω επίσης να τους διαβεβαιώσω πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθώ στο ακέραιο σε αυτή την εμπιστοσύνη και να συμβάλω για το καλό του τόπου μας.
Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να εκπροσωπήσω το Δήμο μας και τον Νομό μας στις 22-24 Απριλίου στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. 
Από εδώ και πέρα αυτό που προέχει είναι η επόμενη μέρα να είναι καλύτερη για την Ελλάδα το Νομό μας και την Κίσαμο. Και το καλύτερο μέλλον απαιτεί συναίνεση, κοινή προσπάθεια και συμμετοχή όλων μας ανεξαιρέτως, πέρα και πάνω από πολιτικές αντιλήψεις και προσωπικές φιλοδοξίες."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

40 και 45 χρονών νεομαντράχαλοι. Συντάσσονται με την Ζήμενς την Λίστα Λαγκάρντ τον Παπασταύρου τις ΜΚΟ του Παπαμιμίκου, με το ένα από τα 2 μεγαλύτερα κόμματα που κατάστρεψε τον τόπο μας. Χίλια χρόνια μνημόνιο ρε. Αυτό σας αξίζει. Και μην σας ξανακούσουμε να σκούζετε στα καφενεία.