Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΦΕΤ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΕΦΕΤ & ΛΑΕΚ 1-25

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ενημερώνει τους επαγγελματίες και εργαζόμενους των επιχειρήσεων της Κισάμου που έδωσαν εξετάσεις προκειμένου να πάρουν την επίσημη: “Πιστοποίηση του ΕΦΕΤ” για το πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο:  “Βασικές Αρχές στην Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων” , ότι ανακοινώθηκαν από τον ΕΦΕΤ τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του ΝΕΣΚ, τόσο για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα, όσο και για να παραλάβουν τις πιστοποιήσεις τους, εφόσον ανήκουν στους επιτυχόντες των εξετάσεων.
Επιπλέον ενημερώνουμε ότι οι καταρτιζόμενοι των προγραμμάτων ΛΑΕΚ 1-25 με θέμα:
“Σύγχρονες Τεχνικές Πωλήσεων, Επικοινωνίας & Προώθησης Προϊόντων – Διαχείριση Σημαντικών Πελατών”, μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης από τη γραμματεία του ΝΕΣΚ, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00- 13:00
Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του ΝΕΣΚ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄ Όροφος ή στο τηλέφωνο 28220-22772.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: