Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Συγχωνεύσεις στα Ελληνικά ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ??? 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες με κεφαλή τα Σκλαβενίτης και σε ώριμο στάδιο, προχωρεί συγκεντρωτική διαχείριση, για το μικρότερο καρότσι και της κρίσης πωλήσεων δεύτερης χονδρικής των ΜΑΚΡΟ, με σχετική αιτία την βύθιση αλλά και την εξαφάνιση δηλαδή του μεγάλου αριθμού μικροεπιχειρήσεων της κάθε γειτονιάς της Αθήνας που ήταν πελατεία τους.  Αυτό, η εξαφάνιση των μικροεπιχειρήσεων στην κάθε γειτονιά, καθώς και η εξαφάνιση της μακράς ουράς στα ταμεία της δεύτερης χονδρικής, αποτελεί και οπτική διαπίστωση από κάθε έναν.
Η Ελλάδα όμως βγαίνει από την κρίση όπως επαναλαμβάνεται και με επίφαση σύμφωνα με την ελληνική δημοσιογραφία σήμερα.
 Παράλληλα σήμερα,
Απανθρακώθηκε άνδρας από την σόμπα του στον Κεραμικό.
Μαφιόζικη εκτέλεση με ένα νεκρό σε καφετέρια στην πλατεία Βάθη.
Σκότωσαν επιχειρηματία με σφυρί έξω από το γραφείο του στην Τρίπολη.
Όλοι οι Έλληνες σφίγγουν τα δόντια τους στον ύπνο.
Οι μονάδες θέρμανσης των σπιτιών σκούριασαν.
Οι διενέξεις για την θέρμανση στις πολυκατοικίες δημιούργησαν πολέμους.
Οι κρατικές και οι δημοτικές υπηρεσίες σκέφτονται 180 έως 260 μέρες για να απαντήσουν.
Η υποχρέωση αποζημίωσης για μη απάντηση εξαφανίστηκε από τον κο Μητσοτάκη.
Οι πωλήσεις αυτοκινήτων κατεβαίνουν τις πύλες του Άδη.
Όλοι περπατούν στον δρόμο σκυφτοί και στρίβουν λάθος.
Οι προσφορές για εξοικονόμηση ενέργειας με αλλαγή παραθύρων δεν έχουν πελάτες γιατί το πορτοφόλι έχει λιγότερα η καθόλου τώρα.
Η καλύτερη άμυνα στον καρκίνο του μαστού είναι η προληπτική εξέταση περιμένοντάς τον.
Η καλύτερη άμυνα στον καρκίνο είναι να μην πουλάνε και σπέρνουν καρκίνο κάθε μέρα στα φαγητά, στον αέρα και στην ψυχή μας.
Η Ελλάδα, όπως μπήκε και θα βγει από την κρίση, που δημιουργήθηκε όταν το σπέρνανε από τον ουρανό με κρίσιμο στόχο για να πετύχει και εδραιωθεί το Ευρώ, μόνο όταν, τα επουράνια επιτόκια του 18 – 23 % προσαρμοστούν στα δικαιοπρακτικά της ΤτΕ, αλλά και όταν σταματήσουν να γονατίζουν οι 300 στους αντιπροσώπους του εξωτερικού.
Η ανάπτυξη στην Ελλάδα βλάπτει τις εξαγωγές και τους αντιπροσώπους του εξωτερικού.
Η ανάπτυξη σε μια χώρα θέλει 300 αρσενικούς και με ασήκωτα βαρίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: