Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.....

Δυο παραλίες τελικά επέλεξε το δημοτικό συμβούλιο Κισάμου να "δώσει" για να κάνουν μπάνιο τα σκυλάκια μας..... ανατολικά της πόλης στο δέλτα του Κακοπέρατου και την παραλία δυτικά του Μαύρου Μώλους..προς την Λίμνη. Όπως καταλάβατε είναι παραλίες που δεν πηγαίνει να κάνει κανείς μπάνιο και έτσι τις δωρίσαμε στους τετράποδους φίλους μας, για πολλούς και διάφορους λόγους. 
Έχω την γνώμη ότι έπραξαν καλά, μιας και εκτός από ότι φανήκαμε γενναιόδωροι προς τους φιλόζωους, θα τις καθαρίσουμε αναγκαστικά τώρα, ιδιαίτερα αυτή του Μαύρου Μώλους είναι η παραλία που δέχεται τα νυχτερινά μπάζα μας χρόνια τώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: