Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΠΟΛΙΩΝ

Την υποβολή πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης της μελέτης του έργου «Ανάπλαση Οικισμού Τοπολίων», συνολικού π/υ 640.000,00 € (µε Φ.Π.Α.), στο μέτρο 322 «Ανακαίνιση και ανάπτυξη των χωριών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 (Π.Α.Α 2007-2013) αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κισάμου με την υπ. αρ. 206/2014 ομόφωνη απόφαση του. 
Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από την εν λόγω μελέτη, είναι η προστασία και ανάδειξη του παραδοσιακού και τοπικού οικιστικού περιβάλλοντος του οικισμού Τοπολίων, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων αυτού.

Έτσι μετά τα χωριά Χαιρεθιανά-Κάμπο-Λούχι-Καλεργιανά- Ρόκκα-Πολυρρήνια σειρά παίρνουν τα Τοπόλια!!! Άντε και με το καλό και τα υπόλοιπα και ειδικά η Καλυβιανή που αποτελεί πύλη για τον Μπάλο και είναι από τα γραφικότερα στην περιοχή!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι σημερα ηταν ψεματα οπως ελεγε σημερηνος αντιδημαρχος. Και αποκαλουσε τον προηγουμενο δημαρχο αρκουδιαρη μπροστα σε κοσμο και οτι τα λεφτα πηγαν στα χαιρεθιανα .c

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε... αυτος που αποκάλεσε αρκουδιαρη των πρωην Δημαρχο ειναι δημοτικος συμβουλος και οχι αντιδημαρχος.. με τιμη Ανωνυμος β' κατοικος Τοπολιων ..