Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΕΛΕΙΠΕ

Ο Δήμαρχος Κισάμου, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου Χανίων, κάλεσε όλους τους φορείς και τους δημότες της Κισάμου να δώσουν ένα δυναμικό παρόν.
Για τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή της συγκέντρωση, ο Δήμος, είχε μεριμνήσει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο των πολιτών που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση.
- Το αποτέλεσμα της μάζωξης δεν θα το γράψω..αλλά Δήμαρχε αν έλεγες και στην πρόσκληση σου κάτι για δωρεάν βραστό και γαμοπίλαφο....έ τότε θα είχαμε κοσμοπλημμύρα!!!! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το μαζευτείτε να πάμε να διαμαρτυρηθούμε επιτέλους πρέπει να κοπεί..

οι διαμαρτυρίες πλέον θα πρέπει να σταματήσουν να γίνονται με μαζώξεις (του κώλου) και Πανηγύρια.

Οι διαμαρτυρίες πρέπει να γίνουν πιο Αποτελεσματικές-δραστικές και με πράξεις.. όχι με λόγια και μπούγιο ακολούθων.

γιατί έτσι καταντάμε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

Διότι όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" πολύ απλά όταν ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ σε γράφουν "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" στα π@παρια τους.

Και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με γαμοπίλαφο ή με Βραστό αφού υπάρχει ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΕΝΗ απόφαση ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ

το ξέρουν και οι ΠΕΤΡΕΣ...

Για αυτό και οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" διαδικασίες διαμαρτυρίας ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΟΤΕ.



Υ.Γ δεν με ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ αν κόψεις το σχόλιο μου... απλά σκέψου το.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Θα το σκεφτώ..γράφε όμως και ένα όνομα ....για να έχει αξία και ο λόγος σου!!!