Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΕΓΩ...

Πολλές φορές κάθομαι και σκέφτομαι αν μπορείς να κάνεις κριτική σε μια ομάδα που έχει ξεφύγει από τα τοπικά δεδομένα και κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα σε επαγγελματικά λημέρια! Δεν ξέρω δηλαδή αν κάνει ζημιά ή αν κάνεις καλό..κτυπώντας το καμπανάκι στους μισοκοιμισμένους, σχολιάζοντας αυτό που βλέπεις....
Θα μου πεις τώρα, τι διαφορά έχει αν το πεις στο καφενείο με το που θα το γράψεις εδώ...ε όπως και να' χει έχει μια μικρή διαφορά ως προς .....στην διάψευση!!!
Εν πάση περιπτώσει η ομάδα δεν παίζει καλά κάμποσα παιχνίδια τώρα, το που οφείλετε ή τι φταίει το βλέπουν ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, δηλαδή όλοι, απλά δεν θέλουμε να το εμπεδώσουμε. Η ομάδα δεν παίζει με ψυχή...και αυτό είναι το σπουδαιότερο μειονέκτημα φέτος ε το τόσο καλό ρόστερ που διαθέτει....το πως θα λυθεί είναι βέβαια άλλων υπόθεση, αλλά τα φασούλια καθημερινά λιγοστεύουν και ο στόχος απομακρύνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: