Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 1-1

Εκτός έδρας ισοπαλία για την ομάδα μας, με 1-1 στη δύσκολη έδρα του Ηλυσιακού, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ ο Κισαμικός, δεν μπόρεσε να κρατήσει μέχρι το τέλος το προβάδισμα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν από την "άσπρη βούλα".
Στο 18’ με κεφαλιά ο Πέντσας άνοιξε το σκορ και στο 68’ με πέναλτι ο Θαναηλάκης ισοφάρισε για το τελικό 1-1. 
Δύο φορές ο Πέντσας και από μία οι Πασιαλής, Καβρουνιάρης είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν για την ομάδα μας.
Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)
Βοηθοί: Τακόπουλος-Περιβολάρης (Ευβοίας)
Κίτρινες κάρτες: Λουσαράκης (64’), Λώττας (78’), Βασιλείου (89’), Πέντσας (90’)
Ηλυσιακός (Γιώργος Χερίδης): Σηφάκης, Γκούτσιος (46' Κατσαρός), Χατζηγιαννάκος, Παπαδόπουλος, Φλέγγας, Παπασωτηρίου, Στρίγκας (67' Λουσαράκης), Λαλαούνης (36' Φούντας), Θαναηλάκης, Βασιλείου, Σελβίγια.
Π.Γ.Σ. Κισαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σπαθάρας, Καρβουνιάρης, Βιδάλης, Σελινιωτάκης, Κιπτίου (78' Στεφανίδης), Μποτωνάκης (67' Λώττας), Τσικουδάκης, Σουμπασάκης (67' Πασιαλής), Πέντσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: