Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


5ος ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου και ο Δήμος Κισάμου διοργανώνουν  για 5η χρονιά έκθεση αφιερωμένη στα τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα, στον Τουρισμό και τον Πολιτισμό.
Το θέμα της έκθεσης είναι ΅Κρητική κουζίνα΅ και  θα διεξαχθεί στην παραλία του Γηπέδου από τις 10 έως 21 τις  Αυγούστου 2012.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά.
Η επιτυχία της και φέτος είναι δεδομένη αφού αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και μία  ακόμη αφορμή για επίσκεψη στην Κίσαμο.
Μέσω της έκθεσης  αναδεικνύονται οι ομορφιές του τόπου, η επιχειρηματικότητα του και η σημαντικότητα του Πολιτισμού του.
Κατά την διάρκεια της, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν  Μουσικοχορευτικές παραστάσεις για την προβολή του πολιτισμού της Κρήτης  
Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν, Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί, Παραγωγοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι .
Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου έως τις 31 Ιουλίου 2012.
Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες  
Μαρακάκη Βίκυ –Ανδρουλάκης Μανόλης 
τηλ: 2822340222 
fax:2822083327
Email : koinofelisdkis@gmail.com
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: