Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΕΝΘΕΡΜΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ


Ποια ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια αναστάτωσε την ελληνική περιφέρεια με το εκρηκτικό μπούστο και την τσαχπινιά της; Όλοι έπεσαν επάνω της για ένα αυτόγραφο κι ένα της βλέμμα…
Η ζουμερή τηλεπερσόνα βρέθηκε μάλιστα στο Καστέλι Κισσάμου Χανίων, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια γνωστού καλοκαιρινού κλαμπ της περιοχής.
Κι όπως καταλαβαίνετε, οι ένθερμοι Κρητικοί της είπαν και μαντινάδες. Και η Πετρούλα Κωστίδου αποκρίθηκε με νάζια και τσαλιμάκια Χανιώτικα.
ΠΗΓΗ
Το ερώτημα βέβαια είναι αν τα πιτσιρίκια που την παρακολουθούν από απόσταση είναι ενήλικα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: