Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


Σύσκεψη για το θέμα της άμεσης ενεργοποίησης των διαδικασιών της μεταφοράς των μαθητών για το σχολικό έτος 2012-2013, με την ευθύνη των Γενικών Γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και τη συνεργασία των Προέδρων των ΠΕΔ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη στις 11.00 το πρωί, έπειτα από πρωτοβουλία το υπουργού Παιδείας.
Η συνάντηση θα γίνει στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Αθανάσιου Καρούντζου με τη συμμετοχή του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης & Δημάρχου Ηρακλείου κ. Ιωάννη Κουράκη προκειμένου να υπάρξει συνολική ενημέρωση για τη πορεία της διαδικασίας ανάθεσης του έργου της μεταφοράς μαθητών των Δήμων της Κρήτης.
Νεώτερα...
Το αργότερο στις 5 Σεπτεμβρίου θα έχει κλείσει σε όλη την Κρήτη το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία τους για την νέα σχολικής χρονιά, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Θανάση Καρούντζου, μετά την σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ηράκλειο, με την συμμετοχή δημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων.
-Για να δούμε λοιπόν την ευαισθησία του περιφερειάρχη του υπουργού αλλά και των άλλων οργάνων όταν θα στείλουμε τις φωτογραφίες με το ΚΤΕΛ να τους παραλαμβάνει από την μέση μιας λεωφόρου. Αυτές είναι οι ιδανικές και νόμιμες συνθήκες; Γιατί αν ναι τότε δεν θα έχουν πρόβλημα να περνούν και από την σήραγγα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: