Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ 2012

Ο Κισαμικός προχωρά όπως αποφασίστηκε την Δευτέρα στην 2η γενική συνέλευση του, στην ίδρυση μιας νέας ομάδας, Κισαμικός 2012, με σκοπό την αξιοποίηση των νέων παιδιών που βγαίνουν από τις ακαδημίες. Φυσικά η νέα ομάδα που θα ξεκινήσει από το πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας θα στελεχωθεί και με ποδοσφαιριστές, που δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν -ηλικιακά- στην μεγάλη ομάδα.
Στην γενική συνέλευση ενώ παραβρέθηκαν -δυστυχώς- λίγοι, υπήρχε η διάθεση να στελεχωθεί το νέο Δ.Σ της νέας ομάδας από πρόσωπα που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν. 
Όπως λοιπόν διαπιστώσαμε η διοίκηση του Κισαμικού κάνει το χρέος της απέναντι στην νεολαία, και περιμένει να συγκινηθεί η δημοτική μας αρχή για να πράξει τα ανάλογα.
Μοναδική παραφωνία στην μάζωξη, για άλλη μια φορά, η απουσία της δημοτικής αρχής -παρών μόνο ο κ. Τουλουπάκης- συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης μάλλον είχαν σπουδαιότερα πράγματα να κάνουν..... στους πανηγυρισμούς πάντως για την άνοδο ήταν πρώτοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: