Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

Από εκεί που είχε σταματήσει το 2011 ξεκίνησε το νέο έτος ο Κισαμικός, που πανηγύρισε την 6η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο τίτλου (και 15η συνολικά στην Α’ ΕΠΣΧ), με 3-1 απέναντι στην Ασπίδα.
Οι πρωτοπόροι είχαν πρωταγωνιστή τον Αντώνη Βασαδάκη, που σκόραρε δύο φορές στο Ναύσταθμο (11’ και 50’), ενώ ενδιάμεσα είχε κάνει το 0-2 ο Περράκης (30’).
Για τους αποδεκατισμένους γηπεδούχους το γκολ σημείωσε ο Λούλος στο 70', με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος παίκτης που παραβιάζει την εστία του Κισαμικού στην τελική φάση.
Και η άλλη ομάδα της πόλης μας η Θύελλα Κ. δεν δυσκολεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής και νίκησε με 7-1 τον Τιτάν Καλυβών. Μάλιστα μετά την αλλαγή του προπονητή, άρχισαν τα σημάδια βελτίωσης και πολλά παιδιά πλέον παίζουν από την πόλη μας!
Για το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Χανίων ο Πλάτανος μετά από 5 σερί ήττες, «χαμογέλασε» και πάλι, επικρατώντας 2-1 του Διαγόρα στο Νιο Χωριό!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

γράψε ελληνικά για να σε καταλάβω.....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ ΦΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ..[ΕΠΕΙΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ]

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Η ομάδα θα είναι η επόμενη πρωταθλήτρια ότι και να γίνει.....αποδείχθηκε ότι με δικούς της παίκτες δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό, αυτό όμως είναι άλλο ζητούμενο. Το θεμιτό είναι να δουλεύουν οι ακαδημίες, και εφόσον δουλεύουν δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και τα λεφτά τα βάζει το αφεντικό, για τους πρωταθλητές!
Ας αφήσουμε τα σάπια και ας πάμε κοντά στην ομάδα. Χρόνια τώρα δεν μπορούμε να βρούμε τι πραγματικά θέλουμε....