Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ

Ραγδαίες εξελίξεις θα έχουμε στον δήμο μας σχετικά με τις θέσεις των αντιδημάρχων. Από σίγουρες πληροφορίες οι αλλαγές θα είναι τελικά δυο. Οι πρώην δήμαρχοι και ως και σήμερα αντιδήμαρχοι κ. Κατζουράκης και κ. Σχετάκης δίνουν τις θέσεις τους στους Καστανοπουλάκη Κ. και Σκορδιλάκη Γ. αντίστοιχα. 
Οι αντιδήμαρχοι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανακοινωθούν αύριο. Η εξέλιξη αυτή, λένε, ήταν προσυμφωνημένη από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής με αλλαγή αντιδημάρχων κάθε χρόνο. Πάντως είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν μουρμούρες, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που ο κ. Σχετάκης είχε αναλάβει δράσεις. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι φωνές ακούγονται από την πλατεία του μουσείου και εσύ λες ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις...