Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΖΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΣΟΧΕΣ


Συλλήψεις για ζάρια και πόκερ έγιναν από την Αστυνομία σε όλη την Κρήτη, έγραψε  χανιώτικη εφημερίδα. Συνολικά συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός και είκοσι τέσσερις ημεδαποί  σε Ηράκλειο, Χανιά και Λασίθι. Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 6.245 ευρώ.
Στα Χανιά, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπαιζαν ζάρια σε καφενείο και συνελήφθησαν ένας 44χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, ένας 67χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος του καταστήματος καθώς επίσης ένας 44χρονος ημεδαπός, «τσιλιαδόρος», ένας αλλοδαπός 34 ετών και τρεις ημεδαποί ηλικίας 40, 66 και 77 ετών αντίστοιχα, ως παίκτες στο παράνομο παίγνιο.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.845 ευρώ και 1.400 χαρτοπαιχτικές μάρκες.
Α ρε που είναι εκείνα τα καλά χρόνια που η τσόχα έπαιρνε φωτιά, και δεν ξεκολλούσαν για μέρες και χωρίς συλλήψεις μάλιστα. Τώρα στην φτώχεια και στην κακομοιριά μας, πάει κάποιος να παίξει για το καλό του χρόνου και βρίσκεται φυλακισμένος ...... φτώχεια παντού!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: