Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ


Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα διοριστεί διοικητικό συμβούλιο στην εταιρεία «Υποδομές Κρήτης Α.Ε.», ώστε το συντομότερο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη στελέχωση και την έναρξη λειτουργίας της. 
Αυτό προανήγγειλε σήμερα στη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχη Δαμιανάκη. Ο κ. Βορίδης, εκτός διαδικασίας, μετά από σχετικό ερώτημα του κ. Δαμιανάκη, αναφέρθηκε και στο έργο επέκτασης του αεροδρομίου «Δασκαλογιάννης» των Χανίων, σημειώνοντας ότι η διαδικασία ένταξής του στο ΕΣΠΑ από το υπουργείο Ανάπτυξης έχει ολοκληρωθεί και στο αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να δημοπρατηθεί.  
Δεν (ε)βαρέθηκε ο Ευτύχης με τις επερωτήσεις στον Ρέππα τις κάνει τώρα στον Βορίδη...αλλά και αυτός τα ίδια σε κάμποσες μέρες....όλα θα φτιάξουν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: