Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Πριν λίγο και η Βουλευτής Χανίων κ. Κουρουπάκη, του ΠΑΣΟΚ, έκανε την Χριστουγεννιάτικη βόλτα της στην μικρή μας αγορά..... ήπιε τσικουδιά και χαιρέτησε κάμποσους απορημένους, φυσικά δεν μπόρεσα να ακούσω τι ευχές μοίραζε, αλλά υπολογίζω ....."ΥΠΟΜΟΝΗ"! Άντε και του χρόνου.
Όπως ήταν λογικό κατέληξε στον δήμο μας, όπου έφαγε πίτα αγιοβασιλιάτικα, μαζί με τους τοπικούς άρχοντες και τους περιφερειακούς συμβούλους. 
Είμαι σίγουρος ότι όσο και να φοβούνται τα πολιτικά μας πρόσωπα, (καλά εδώ στην Κίσαμο δεν το σχολιάζω τι γλύψιμο υπάρχει ακόμα;) όλο και κάτι θα έχουν φυλάξει για να επανέλθουν, σαν καλοί μπλοφέρ...στο προσκήνιο της πολιτικής μας ζωής....
Υπομονή ο χρόνος των εκλογών ήδη τρέχει ανάποδα και θα το διαπιστώσουμε! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τρομοκρατημένη ήτανε είχε δίπλα της και κοτσιδάτο μπάτσο για να τη φυλάει ...