Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ


Σε μία πρωτότυπη κινητοποίηση στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, προχώρησαν σήμερα τρίτεκνοι απ΄όλη την Κρήτη.Έστησαν συμβολικά καζάνι και έβρασαν μακαρόνια, τα οποία πρόσφεραν στη συνέχεια στους διερχόμενους πολίτες.
Διαμαρτυρία τριτέκνων στο Ηράκλειο με ...βραστά μακαρόνια
Με την κίνηση αυτή θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική πολιτική, τα χαράτσια που καλούνται να πληρώσουν, ενώ, παράλληλα, ανέφεραν ότι επιθυμούν την εξίσωσή τους με τους πολύτεκνους.
Αντιπροσωπεία τους με επικεφαλής τον πρόεδρο των τριτέκνων Ηρακλείου, Μιχάλη Αχλαδιανάκη επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, όπου και του εξέθεσαν τα προβλήματά τους ζητώντας παράλληλα τη στήριξη της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: