Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΓΝΩΣΗ......


Απόγνωση, οργή, αγανάκτηση είναι οι τρείς λέξεις που χαρακτηρίζουν τα συναισθήματα των πολιτών οι οποίοι πηγαίνουν στην ΔΕΗ, είτε για να πληρώσουν τους «φουσκωμένους» από το χαράτσι των ακινήτων, λογαριασμούς, είτε για να ρωτήσουν για το χρονικό περιθώριο που έχουν πριν τους κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα.
Παράλληλα τρέχουν απο τους Δήμους, στις Εφορίες και απο εκεί στα γραφεία της ΔΕΗ, είτε σε μιαν απέπλιδα προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη, είτε για να βγάλουν μιαν άκρη στο αλαλούμ με τις εξαιρέσεις απο την καταβολή του τέλους στα ακίνητά. 
Όμως κοινή συνισταμένη σε κάθε περίπτωση είναι η απόγνωση εξ αιτίας του πρωτοφανούς συνδυασμού επιβαρύνσεων που επιβάλλονται στους τρείς τελευταίους μήνες του χρόνου: Μειώσεις μισθών και συντάξεων.Ανεργία.Έκτακτη εισφορά στις εφορίες. Χαράτσι στα ακίνητα. Τέλη κυκλοφορίας οχημάτων.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: