Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται, αλλά για άλλη μια φορά τα χρειαστήκαμε στις Μουρνιές, αφού δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις.....Δυστυχώς όσο και να πονάει κάποιους η ομάδα δεν έχει τον άνθρωπο που θα κάνει τα δύσκολα εύκολα.. αντιθέτως έχουμε πολλούς που κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Χάρμα οφθαλμών ο Ανιάγκμπε για πρώτη φορά φέτος, ο Βασαδάκης, ο Ντεντάκης αλλά και ο παιχταράς ο Ντόντα. Και μιας και ξέρω ότι θα σχολιαστεί, από την ομάδα λείπει ο Δοντσίδης ή κάποιος που να μπορεί να ξεφρακάρει το ανούσιο ποδόσφαιρο που παίζει σήμερα ο Κισαμικός!!
Στις Μουρνιές λοιπόν ο Κισαμικός κέρδισε δύσκολα τον Α.Ο. Περιβολίων με 1-0 και σκόρερ τον Ανιάγκμπε στο 49', με τους γηπεδούχους να "φωνάζουν" για οφσάιντ το γκολ!!!

Στην Β’ κατηγορία ο Αρης νίκησε με 3-2 τον Πλάτανο και τον έριξε απο την κορυφή της βαθμολογίας. Για τον Πλάτανο σκόραραν οι Καβακόπουλος (42’) και Αντ. Μαργαριτάκης (85’) ενώ από το 70’ είχε αποβληθεί για εξύβριση ο Ξηρουχάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: