Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!


Σοκαρισμένος επέστρεψε ο Παπαδήμος από το πρόσφατο ταξίδι σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρωθυπουργικό περιβάλλον υπάρχει η αίσθηση ότι η 6η δόση θα είναι η τελευταία που μας δίνουν οι Ευρωπαίοι και είναι πολύ πιθανό να μην δοθεί και ολόκληρη, παρά μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στις οφειλές μας προς τους δανειστές μας! Ακόμη και για την επιστολή Σαμαρά υπάρχει σκεπτικισμός αλλά δεν είναι το περιεχόμενο της επιστολής που ενοχλεί τους αποδέκτες, αλλά η κατάσταση όπως διαμορφώνεται.
Η αποτυχία της Γερμανίας να συγκεντρώσει από τις αγορές τα 6 δις έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό σε Βερολίνο – Παρίσι και οι Μέρκελ-Σαρκοζί έχουν αποφασίσει να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπο της Ευρώπης και να την μετατρέψουν σ’ ένα πιο κλειστό club πριν την διαλύσουν εντελώς εάν χρειασθεί!
Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου είναι στον αέρα και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η στιγμή που θα δικαιωθεί απόλυτα ο Δημήτρης Καζάκης που προτείνει μια διαφορετική πρόταση εθνικής σωτηρίας της χώρας μας. Η καθυστέρηση της 6ης δόσης δεν οφείλεται στην αντίδραση Σαμαρά αλλά στην απροθυμία των Ευρωπαίων να συμμετάσχουν στη διάσωση της Ελλάδας.
Είναι η ώρα που πρέπει η Ελλάδα να ζήσει με αυτά που παράγει –και δεν είναι λίγα-αρνούμενη να συνεχίσει να πληρώνει το δόλιο χρέος.
Ας αδράξουμε λοιπόν τη στιγμή να σωθούμε μόνοι μας αφού πρώτα απαλλαγούμε από την σημερινή πολιτική ηγεσία με τα 300 πλουσιόπαιδα του Πετσάλνικου, αυτού του δεινού σκιέρ του Γράμμου…
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: