Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ Νο 3

Σε μείζον εσωκομματικό ζήτημα για το ΠΑΣΟΚ έχει εξελιχθεί η τοποθέτηση διευθυντή στον ΟΑΔΥΚ! Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της διοίκησης και του κ.Καρούντζου, είχε πει τότε.... (Έχω μάθει να σέβομαι τους θεσμούς και τους βουλευτές της Κρήτης. Είμαι όμως ένα πρόσωπο με πολιτική άποψη, άσχετα αν είμαι διορισμένος), τελικά προχώρησε ο διορισμός του κ.Μπατζέλη στη θέση του νέου γενικού διευθυντή του οργανισμού με εντολή από την (μεταβατική) κυβέρνηση! Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα Χανιά και όχι μόνο αφού  είναι έντονο το παρασκήνιο που συνδέεται άμεσα και με τη...διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ.
Αυτά από τα Ηρακλειώτικα σάϊτ...βέβαια αν μπείτε και στην σελίδα του θα μάθετε και τον βουλευτή που απαίτησε το ρουσφέτι......σιγά που δεν τον ξέραμε βέβαια;
Τελικά μας δουλεύουν ψιλό γαζί....και με πολύ πολιτική αξιοπρέπεια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: