Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΔΑΝΕΙΚΗ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ


Γράφει το Τροκτικό......Σε ορισμένες περιπτώσεις μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έρανο μεταξύ τους μαζεύοντας 2 ή 3 ευρώ προκειμένου να εφοδιαστούν με καύσιμα και να εκτελέσουν τις περιπολίες τους. Λένε τωρα ότι βρέθηκε λύση στον εφοδιασμό με καύσιμα των πρατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. μέσω του Λιμενικού!!!
  Κύκλοι από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υποστήριζαν από το πρωί ό,τι τα χρήματα τα έχει δώσει στον Στρατό, ο οποίος, όμως, δεν πλήρωσε τα διυλιστήρια.
Κάτι τέτοιο, ωστόσο, διαψεύδεται από κύκλους του υπουργείου Αμύνης κατηγορηματικά. Τελικά, το λιμενικό βρέθηκε ότι έχει αποθέματα καυσίμων και ανέλαβε, έστω και προσωρινά, να εφοδιάσει τα πρατήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Κουβεντιάζουμε για τεράστιο χάλι....που δεν πρόκειται να διορθωθεί με τίποτα.... μήπως είναι καιρός να σοβαρευτούμε; Ποιος έχει αισιοδοξία όταν διαβάζει τέτοια ρεζιλίκια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: