Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΒΡΕ.......

Σήμερα το απόγευμα στα γραφεία του Εμπορικού συλλόγου στην πόλη της Κισάμου, θα μαζευτούν οι μαγαζάτορες που έλαβαν το μπιλιετάκι του 2% επί των ακαθαρίστων, μαζί με το ανάλογο πρόστιμο 100%, λόγω 5ετίας.
Και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αναγκαστούν να πληρώσουν πάνω από 3000 ε σε μια περίοδο που τα περισσότερα μαγαζιά στην πόλη μας είναι εποχιακά, αλλά και δεν υπάρχει και το ρευστό για τέτοια "χαρίσματα". Όσοι δεν έχουν ειδοποιηθεί απόψε στις 18.30 στα γραφεία του Νέου εμπορικού συλλόγου πάνω από το εστιατόριο Βιολάκη, οι εξουσιοδοτημένοι δικηγόροι του συλλόγου θα λύσουν τις απορίες μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: