Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ;


Απεργία πείνας προκειμένου να μην απελαθεί, ξεκίνησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ένας 20χρονος Μαροκινός ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος Χανιώτισσας στις Καλύβες Αποκορώνου.
Πρόκειται για έναν από τους μετανάστες που είχαν κάνει απεργία πείνας στην «Υπατία» της Αθήνας, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και σύμφωνα με την νομοθεσία έχει κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Αυτά τα ζώα να προστατεύουμε για να μην χάσουμε και την ράτσα. Δυστυχώς όλοι είναι το ίδιο, αλλά να κάτεχα που είναι το στέκι τώρα; Γιατί σωπαίνει; Αν συνέβαινε καμιά αδικία εις βάρος κανενός φιλοξενούμενου μας, να δείτε πως θα έκαναν οι "λυσσιασμένοι", ιδιαίτερα κάτι κυριούλες που το παίζουν και καθαρές!!!
Αν θέλουν να ζήσουν ανάμεσα μας θα πρέπει να είναι καλύτεροι από εμάς .....αυτό ας το καταλάβουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: