Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" 
Στο εξαιρετικά δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον,η προστασία και η ανάπτυξη του εμπορίου, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των επαγγελμάτων, του τομέα παροχής υπηρεσιών και των εξαγωγών, αποτελούν ένα "στοίχημα" που πρέπει να κερδηθεί για την επιβίωση και το μέλλον των τοπικών επιχειρήσεων.
Στην κατεύθυνση αυτή ο ρόλος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου σήμερα κρίνεται  ιδιαίτερα σημαντικός διότι ο συγκεκριμένος φορέας οφείλει να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, της πληροφόρησης, της τεχνολογίας, της νέας επιχειρηματικής αντίληψης.
Ο Νομός χρειάζεται ένα ΕΒΕΧ με νέο πνεύμα και δυναμισμό για να αντιμετωπιστούν με ευελιξία και στοχευμένες δράσεις τα μεγάλα προβλήματα του εμπορικού και επιχειρηματικού κλάδου.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους νέους, με όραμα και σχέδιο για το νομό μας αλλά και για την Κρήτη ώστε να μην παραμείνουμε πάλι κομπάρσοι των εξελίξεων στην πιο κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.
Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιούνται οι εκλογές του Εμπορικού, Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Χανίων .
Για πρώτη φορά ο νομός Χανίων έχει μια μεγάλη ευκαιρία να παίξει σημαντικό ρόλο αλλά και να πάρει όλα αυτά που δικαιούται τόσα χρόνια τώρα, ώστε να παρουσιαστεί περισσότερο έτοιμος και θωρακισμένος στα δύσκολα χρόνια που περνάμε.
Μιχάλης Στεφ.Χαιρετάκης  Υποψήφιος στο Επαγγελματικό
Φώτης Γιαννενάκης Υποψήφιος στο Επαγγελματικό
Μιχάλης Περαθωράκης Υποψήφιος στο Επαγγελματικό
Γεώργιος Καστανάκης Υποψήφιος στο Μεταποιητικό
Θεόδωρος Σημαντηράκης Υποψήφιος στο Εμπορικό
Στο συνδυασμό ‘’ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ’’ με Πρόεδρο τον Γιάννη Μαργαρώνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: