Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

KAI ME THN BOΥΛΑ ΠΛΕΟΝ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ

Πρόταση για χρηματοδότηση του 95% των ευρωπαϊκών προγραμμάτων προς τις χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έκανε η Κομισιόν.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της, Ζοζέ Μπαρόζο, η Κομισιόν θα ζητάει λιγότερα χρήματα από την Ελλάδα, την Ιρλανδία, τη Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Λετονία και την Ουγγαρία, για την συγχρηματοδότηση έργων στα οποία βάζει χρήματα και η Ε.Ε. Μέχρι σήμερα τα κράτη έπρεπε να καλύπτουν το 15 - 50% του έργου, ποσοστό που πλέον, έπειτα από αίτηση των χωρών, θα μπορεί να πέσει στο 5%.
Για να δούμε λοιπόν τώρα αν θα κάνουμε κανένα έργο και εμείς.....τα φτωχαδάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: