Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ...ΚΙΣΑΜΙΤΗΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
Περισσότερα δρομολόγια προγραμματίζει το υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανίων, όπως μας λέει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Δ.Σ. της Επιχείρησης, κ. Ιωάννης Καψανάκης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καψανάκης σημειώνει ότι 'υποχρέωσή μας είναι να προσπαθήσουμε ως νεότεροι να δουλέψουμε σκληρά πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα καλά για το επιβατικό κοινό, αλλά και την επιχείρηση. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σ’ αυτό θα συμβάλει η πενταετής εμπειρία μου ως πρόεδρος του Ασφαλιστικού Συνεταιρισμού της Επιχείρησης. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας οργανώσαμε καλύτερα τα δρομολόγια σε πολλές περιοχές. Του αεροδρομίου για παράδειγμα τα διπλασιάσαμε καλύπτοντας έτσι όλες τις πτήσεις. Και στην περιοχή του Πλατανιά, αφού ήρθαμε σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες νυκτερινών καταστημάτων, προσθέσαμε νέα δρομολόγια καλύπτοντας 20 ώρες το 24ωρο με τελευταία δρομολόγια από Χανιά για Πλατανιά 24.30 και 1 με επιστροφή στα Χανιά 5 και 6 το πρωί.
Καλή επιτυχία στο έργο του του ευχόμαστε και σύντομα να λύσει και τα προβλήματα του Καστελλιού.....πολλά λεωφορεία στην μικρή πλατεία ....στάσεις μέσα στην πόλη πλέον αφού η διαδρομή εξόδου από την πόλη είναι μεγάλη και φυσικά το πρόβλημα -που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα- με το λιμάνι και τους ταξιτζήδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: