Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ

Πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων αλλά από περιέργεια τι είναι αυτή η τροπολογία που παρέδωσε ο  κ. Δριβελέγκας (υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης), χθες κατά τα εγκαίνια του Αγροτικού Αυγούστου, στον Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, βάσει της οποίας ρυθμίζονται οι πολεοδομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως γη υψηλής παραγωγικότητας; Μήπως μας ενδιαφέρει και εμάς; Ή το χατιράκι γίνεται μόνο στον σοσιαλιστή δήμαρχο του Νομού; 
Για να το ψάξουν και οι δικοί μας....στο κάτω -κάτω έχουμε και από αυτούς (σοσιαλιστές) κάμποσους στο Δ.Σ του δήμου μας!!!
Υ.Σ Μήπως τον καλέσουμε τον κ. Δριβελέγκα να κόψει και την δική μας κορδέλα στον Κισαμίτικο Αύγουστο......που ξέρετε σε εποχές φόβου..... ίσως κάποιο δωράκι να μας δώσει και μας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: