Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΓΥΑΛΙΑ-ΜΑΣΑΖ- ΡΟΛΟΓΙΑ

Ο ΜΑΣΕΡ
Ο ΟΜΑΤΟΥΑΛΙΑΣ
Ο ΡΟΛΟΓΑΣ
 Τους έδιωξαν από τον Πλατανιά και όλοι έχουν μαζευτεί στα Φαλάσαρνα.... είναι ενοχλητικοί και επίμονοι, άραγε ποιανού είναι δουλειά να τους διώξει τελείως από την κατά ομολογία καλύτερη παραλία της Κρήτης; 
Ανάμεσα στα πολλά που θα πρέπει από δω και πέρα να προσέχει ο δήμος είναι και αυτό...ίσως μαζί με τον εμπορικό σύλλογο να δημιουργήσουν μια ομάδα περιφρούρησης! 
Το άλλο που χρειάζεται προσοχή είναι ότι η παραλία είναι πολύ βρώμικη σε πολλά σημεία ιδιαίτερα στα νότια..εκεί που έγινε επινοικίαση στην επινοικίαση....ούτε Beatch party να είχαν δεν θα ήταν σε αυτήν την κατάσταση και την βρωμιά. Ανάμεσα στους όρους του νοικιάσματος είναι και αυτός η παραλία να είναι καθαρή ....γιατί απλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν πάνε στις ξαπλώστρες .....κύριοι!

3 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΗΣ ΣΥΡΑΓΓΑΣ ΤΩΝ ΤΟΠΟΛΙΩΝ!!!!!!ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΦΑΛΩΝΑ ΜΕΛΑΜΨΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΟΡΕΜΑΤΑ!!!!!ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ????

θανος είπε...

ρε παιδια αυτος με τα κινητα που πηγε??? χαχαχ