Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

"Tζαμπατζήδες που ψάχνουν ατέλειες με σκοπό έκπτωση οι Γερμανοί τουρίστες"
Δεν πρόκειται για εξομολόγηση Έλληνα ξενοδόχου αλλά καταγγελία στο SPIEGEL από τον Γερμανό επικεφαλής του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI.
Ως τζαμπατζήδες που χαραμίζουν τις διακοπές τους ψάχνοντας για ατέλειες με σκοπό την έκπτωση χαρακτηρίζει τους συμπατριώτες του ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας.
"Έχει θόρυβο στο δωμάτιο από εργασίες, είναι σκονισμένη μια γωνιά της ντουλάπας, βρήκα μερικά ψίχουλα στο τραπέζι μου" είναι τα συνηθέστερα "πατήματα" για μείωση τιμών έως και 50% που ζητούν.
Μάλιστα ένας Γερμανός τουρίστας δικαιώθηκε σε δικαστήριο γιατί δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η ζωή του κατά τη διάρκεια ενός περιπετειώδους πακέτου διακοπών που είχε κλείσει.
Έναν άλλο όμως τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το δικαστήριο ο πρόεδρος. Ζήτησε αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν είχε προειδοποιηθεί, στην Αφρική, για το πόσο επικίνδυνο ήταν να αγκαλιάσει κροκόδειλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: