Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

Εκπληκτική δήλωση Σόιμπλε! Ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, με ύφος κατακτητή και αλαζονεία δηλώνει.
«Αυτονόητη είναι η παραχώρηση μέρους της Εθνικής Κυριαρχίας των Ελλήνων!
Γιατί σπεύδουν με τέτοιες προκλητικές δηλώσεις τα Ευρωπαϊκά κοράκια και προκαλούν τον Ελληνικό λαό;
Ο σκοπός τους φαίνεται στην αμέσως επόμενη δήλωση του Σόιμπλε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο περιοδικό Sterns.
«Ο μόνος τρόπος να πετύχει η Ευρώπη είναι να καταστεί σαφές ότι τα μεμονωμένα κράτη δεν μπορούν να εξέλθουν της Ευρώπης»!!...........
..........
Είναι αποφασισμένοι δηλαδή οι εκπρόσωποι του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της Νέας Τάξης, να διαλύσουν τα κράτη δημιουργώντας την αυτοκρατορία τους. Θεωρούν ότι έχει γίνει παγκόσμιος πόλεμος (με όπλο το χρήμα και όχι τους στρατούς) και τον έχουν κερδίσει. Συμπεριφέρονται κατά συνέπεια ως κατακτητές και θεωρούν ότι μπορούν να αρπάξουν ότι θέλουν, όπως έκαναν οι Γερμανοί στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Κατοχής!
Και έχουμε την εκλεγμένη από τους Έλληνες κυβέρνηση, να δηλώνει την ανυπομονησία της για το πότε θα ολοκληρωθεί η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση!
Τι άλλο πρέπει να πουν για να πεισθεί ο Ελληνικός λαός ότι τον έχουν προδώσει;
Ότι τον έχουν μαχαιρώσει πισώπλατα, παραδίνοντας τα κλειδιά της κερκόπορτας στους κατακτητές της Νέας Τάξης;
Θα τρίζουν τα κόκαλα των προγόνων μας αν αφήσουμε αυτό το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών να περάσει.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΑΛΕΨΤΕ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ – ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΤΕ για να διαμορφώσουμε το πατριωτικό μέτωπο των Ελλήνων που θα  ξωπετάξει τους Νενέκους και τους Παγκοσμιοποιητές από τη χώρα μας!
Για μία κοινωνική πλειοψηφία που θα επιβάλλει τη λαϊκή κυριαρχία και θα κατακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία!
Σας παραθέτουμε σχετικό άρθρο με την δήλωση Σόιμπλε από το cosmo.gr
Σόιμπλε: "Αυτονόητη η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας από τους Έλληνες"
Η ολοκλήρωση της Ευρώπης πρέπει να προχωρήσει ως εκ τούτου ένα κράτος – μέλος με προβλήματα που δέχεται βοήθεια, πρέπει ως αντάλλαγμα να παραχωρήσει μέρος της εθνικής του κυριαρχίας στην Ε.Ε.", τόνισε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του στο Stern.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η εναλλακτική είναι σαφώς καλύτερη από το να οδηγηθεί ένα υπερχρεωμένο κράτος – μέλος εκτός ευρωζώνης.
"Ο μόνος τρόπος να πετύχει η Ευρώπη είναι να καταστεί σαφές ότι τα μεμονωμένα κράτη δεν μπορούν να εξέλθουν της ευρωζώνης".
Επίσης, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με σημερινές δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuters, τόνισε ότι δεν πρέπει να δοθεί "λευκή επιταγή" στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την επαναγορά ομολόγων.
"Η γερμανική κυβέρνηση είναι αντίθετη στη χορήγηση λευκής επιταγής στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθεροτήτας για την αγορά ομολόγων στην δευτερογενή αγορά", τόνισε ο πουργός Οικονομικών.
Σύμφωνα με τον κ.Σόϊμπλε, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θεωρούν ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να εξασφαλίσει πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της από το 2012, καθώς και ότι μια Σύνοδος Κορυφής δεν θα είναι επαρκής για την αντιμετώπιση την κρίση χρέους της ευρωζώνης. 
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: