Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΟΜΠΡΕΛΕΣ .........

 Τελικά κάποιοι είναι κερδισμένοι και κάποιοι αναγκάζονται να πληρώνουν.....οι ομπρέλες στην δυτική μεριά του Μαύρου Μώλους είναι οι τυχερές....μιας και λένε ότι δεν μπορεί να τους εισπράξει κανείς μιας και η περιοχή είναι αρχαιολογική...αλήθεια;
Βέβαια με τόσες ομπρέλες η Κίσαμος και τα Φαλάσαρνα μην νομίσετε ότι τα οικονομάει και ο δήμος μας....αν καταλάβαμε σωστά από τα στοιχεία που στέλνει πρέπει να εισπράττει γύρω στις 16000ε μείον φυσικά το 20% που πρέπει να αποδώσει στο κράτος..οπότε ψίχουλα.
Μάλλον κάποιοι δεν πληρώνουν.
Έκπληξη αποτελεί και ότι η περιοχή των Βιγλιών είναι αρχαιολογική....οπότε η καλύτερη παραλία για μένα να μένει αναξιοποίητη...φυσικά τα αρχαία λατομεία που υπάρχουν στην περιοχή...είναι εκεί που δεν κάνουν μπάνιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: