Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ

"Στα πλαίσια της Έκθεσης παραχωρούνται περίπτερα δωρεάν σε όλους τους δήμους του Νομού μας". Αυτά είπε ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Κισάμου κ. Μπικάκης, επ' ευκαιρίας της έναρξης του Κισαμίτικου αγροτικού Αυγούστου! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί ο επιχειρηματίας που εκμεταλλεύεται τα μικρομάγαζα να μην βγαίνει, αλλά και τα 500Ε που πρέπει να δώσει ο κάθε εκθέτης είναι πολλά σε αναλογία του χώρου που παίρνει! Η απορία μου είναι βέβαια γιατί να μην πληρώνουν οι δήμοι; Δυσκολεύονται να δώσουν 1000Ε ώστε να διαφημίζουν την περιοχή τους τον δήμο τους, τις ομορφιές τους και περιμένουν από τους εκθέτες να τους πληρώσουν και τα περίπτερα τους;
Είπαμε ότι σε δύσκολες περιόδους πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη..αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται και μάλλον κάποιοι θέλουν να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: