Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ

Ο καυγάς είναι αναμενόμενος και πάντα θα υπάρχει ανάμεσα σε πρώην και νυν για το τίνος είναι τα έργα, αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε δημοτική αρχή και όπως λέει και ο σοφότατος Μιχάλης...... 
η μια δημοτική αρχή σχεδιάζει, η άλλη υλοποιεί λόγω χρονικών συγκυριών. Έτσι ο πρωην υλοποίησε έργα που σχεδίασε και μελέτησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ο νυν υλοποιεί έργα που σχεδίασε ο προκάτοχός του. Καλό είναι για όλους να αναγνωρίζουν τη συμβολή εκάστου. Η συμβολή εξάλλου αυτή είναι εύκολα διακριτή. Τα έργα πάντως του καθενός, μένουν στην πόλη.
Και η τελευταία κουβέντα είναι όλα τα λεφτά, τα έργα του καθενός μένουν στην πόλη, αντε και στα αυτιά των δικών μας, που για κάθε κακοτεχνία και παράληψη κατηγορούν τους πρώην και κάθε έργο που κάνουν με πρώην μελέτες ευλογούν τα γένια τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: