Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ!!!

Όπως προβλέπεται στο νομοσχέδιο, σε επίπεδο Κρήτης το Ινστιτούτο Ελιάς και υποτροπικών συγχωνεύεται με το Ινστιτούτο Αμπέλου και Κηπευτικών και το Ινστιτούτο Φυτοπροστασίας και ιδρύεται ένα νέο Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Αγροτικής Έρευνας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο.
Αλήθεια οι βολευτές του νομού τι έχουν να πουν γι' αυτό; Είμαι σίγουρος αύριο στα εγκαίνια του Κισαμίτικου Αυγούστου ότι θα μας δικαιολογηθούν....αν φυσικά έλθουν.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο από τους βολευτές θα λείπει το "υ" δεν πρόκειται να λένε τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Οι βουλευτές μας θα κάνουν πάλι καμιά ανούσια και γλυκανάλατη επερώτηση πάλι στη βουλή για να μας πείσουν ότι τάχα είναι δραστήριοι. Επί της ουσίας όμως, ότι πει το κόμμα. Αναρωτιέται κανείς τι χρησιμότητα έχουν.