Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ

Ο Καλλικράτης είναι έτοιμος και οι εκλεγμένοι λένε ότι ως και την πρώτη του χρόνου θα έχουν ρυθμιστή και οι τελευταίες νομοθετικές πράξεις, για να λειτουργήσουν! Μάλιστα είναι τόσο σίγουροι ότι όλα θα "πάνε" ρολόι, που το μόνο που τους ενδιαφέρει πλέον είναι πως και ποιοι θα αποτελούν τα δεξιά και αριστερά χέρια των νέων δημάρχων. 
Το ερώτημα μου είναι βέβαια πότε θα ενημερωθούν από τους αποχωρήσαντες δημάρχους, για τις εκκρεμότητες και πότε θα μας ανακοινώσουν και εμάς, που δεν πάμε καλά! Φυσικά κάτι τέτοιο θα είναι πέρα από την λογική, μιας και χρόνια τώρα έχουμε μάθει αν κάτι δεν πάει όπως το θέλουμε να τα ρίχνουμε στον αποχωρούντα. Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα πάμε καλά......αρκεί να βγουν μπροστά οι ικανοί και όχι οι ρεβανσιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: