Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ

Παράταση-ανάσα 11 χρόνων, για την αποπληρωμή του ελληνικού δανείου των 110 δισ. ευρώ, αποτελεί η χθεσινή απόφαση του Eurogroup, να "συνεκτιμηθούν η περίπτωση της Ελλάδας και της Ιρλανδίας", όπως είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ευρωζώνης Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η αποπληρωμή του δανείου παρατείνεται ως το 2021, εξέλιξη που, όπως εκτιμούν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών, έρχεται ως επιβράβευση των προσπαθειών για σταθεροποίηση της ελληνικής Οικονομίας.
Πανηγυρίζουν γιατί θα μας τα παίρνουν για 7 χρόνια ακόμα και εμείς πανηγυρίζουμε που θα τα δίνουμε για 7 χρόνια ακόμα.....τρελαθήκαμε τελείως!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: