Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ.....

Μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα δεκάδες αγρότες από το Λασίθι, διαμαρτυρόμενοι για την συνεχιζόμενη απεργία των ναυτικών, έχουν αποκλείσει από τις μια το μεσημέρι, με τα αγροτικά οχήματα τους και τα 2 ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού στο κόμβο του αεροδρομίου Ηρακλείου.
Οι οδηγοί εξυπηρετούνται από τις παρακαμπτηρίους οδούς  της Καλλιθέας και του Καρτερού.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται προσπάθειες για να ναυλωθεί πλοίο ώστε να μεταφερθούν τα αγροτικά προϊόντα.

Από καλά πληροφορημένες πηγές σε λίγο θα φτάσει εκεί προς συμπαράσταση ο Πρωθυπουργός μαζί με το επιτελείο του....μάλιστα λένε ότι θα πέσει χοντρό δάκρυ ..δουλέματος τύπου Πειραιά Νο2

Δεν υπάρχουν σχόλια: